PIR utvändig takisolering till branta tak

Utvändig PIR takisolering branta tak

​Vi på Tak och Tillbehör AB erbjuder dig utvändig takisolering av högsta kvalitet. Vi har höga krav på både säkerhet och kvalitet och använder PIR isolering till brantare och låglutande tak. En av marknadens ledande tillverkare när det gäller bitumenmattor och värmeisolering är Bauder. De är tack vare sin mångåriga erfarenhet från branschen experter på de krav och villkor som gäller för tak och utvändig takisolering. Bauder är den perfekta vägledaren och säkerhetsställer att utvändig takisolering uppfyller alla krav samt håller måttet kvalitetsmässigt.

Hög kvalitet

​Du som kund kan känna dig trygg från konsultation till själva utförandet. Bauders serviceinriktade produktutveckling återfinns i hela deras utbud. De erbjuder ett värmeisoleringssystem på sparrar där själva isoleringsskiktet läggs direkt ovanpå. Detta ger ett skydd för såväl bostaden som taket. Det kan användas till alla typer av mattläggning för branta tak. Just Bauder har faktiskt tack vare sitt moderna produktfokus bidragit till att dagens produkter inom området uppfyller de högsta kvalitetskraven vad gäller material.

Finn de bästa systemlösningarna med hjälp av en och samma producent. För att kunna säkerställa såväl säkerhet som kvalitet när det gäller utvändig takisolering krävs det att man grundar allt på helheten och inte bara detaljer. Just därför väljer vi att erbjuda våra kunder väl utvalda produkter för tak av brantare typ och vi har det bästa ut Bauders sortiment när det gäller just utvändig takisolering.

​​Broschyrer om PIR takisolering till nedladdning:

Paul Bauder Sverige AB

​Paul Bauder Sverige AB

Edvin Widéns Väg 13

288 31 Vinslöv

Sverige

Org. nr. 556816-3009

Vat nr. SE556816300901​

​Kontaktinfo